У ресторані «Mercato Italiano» літо набуло італійських барв. Поєднання спекотного та освіжаючого, кольорів і фактур – це саме те, на чому зробив акцент шеф кухар ресторану. Нове сезонне меню передає всю палітру літніх дарів для усієї родини. Усі новинки приготовано з любов’ю та дотриманням рецептур, характерних для провінцій Ламбарді і Апулія.
В меню з’явилося кілька нових салатів: апетитний салат з сиром Робіола з томатами, полуницею і бальзамічним дрессингом (185 грн) і салат з молодої картоплі та телятиною гриль (235 грн).
Продовжити можна Гаспачо з жовтими томатами і перцем (125 грн), холодником з індички і свіжим редисом (95 грн), овочевим касолет з морквяної ПАНІС (195 грн). А страва з молодої картоплі, томленою з білими грибами і шпинатом (145 грн) або запечений баклажан з томатною сальсою і страчателлою (160 грн) подарують гастрономічну насолоду всім відвідувачам.
Чудовим завершенням обіду або вечері послужить десерт: сицилійські каннеллоні з соусом з Рікота і полуниці (115 грн).
Наш бармен з радістю приготує для вас прохолодні та свіжі лимонади (85грн.) зі смаком полуниці, базиліка та маракуйї.
Farfalle, Penne, Spaghetti, Fusilli — домашня італійська паста у Mercato Italiano
ДетальнішеIl Mare d’Estate — сезонне меню від шефа Mercato: свіжість літа у кожній страві
ДетальнішеПанна кота — вершковий символ Італії в ресторані Mercato Italiano
ДетальнішеМи завжди вам раді